Nämä ihanan herkullisia ja helposti valmistettavia kirsikkatomaatti piiraita.
Annan Kirsikkatomaatti piirakset
Tarvitset
* rasian kirsikkatomaatteja
* paketin voitaikinaa
* shalottisipulin
* basilikaa
* balsamicoa
* suolaa, sokeria, mustapippuria
* vuohenjuustoa
Paloittele pikkutomaatit, pilko shalottisipuli ja maustas seos oliiviöljyllä&suolalla. Keitä balsamico kasaan ripauksen sokeria kanssa ja lisää tomaattien sekaan yhdessä silputun basilikan kanssa. Laita sulanut voitaikina pelille sopivan kokoisena palana, esim valmiiksi paloitellut puolikkaina. Laita keskelle tomaattisipuli-sekoitus ja käännä kulmat ylöspäin muotoillen samalla pieniksi nyyteiksi. Voitele voitaikina munavesisekoituksella ja paista
200 asteisessa uunissa n.30min. Murustele vuohenjuusto kypsien piirakoiden päälle ja tarjoile lämpiminä alkupaloina tai sormisyötävinä.
Bon apétit!
tiistai 17. maaliskuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti